Iván Moreno i Emili Asensi, guanyadors de l'Open Molletauto

Dissabte a la tarda va tenir lloc a Molletauto la fase final del vuitè Open de tennis taula organitzat pel Club 2002 Mollet Tennis Taula

L'esperada vuitena edició de l'Open Molletauto de tennis taula va tenir lloc finalment dissabte. Pel matí va disputar-se la primera fase de la competició a l'Escola Princesa Sofia. Els millors d'aquesta fase inicial van poder passar a la ronda final, que va disputar-se a partir de les cinc de la tarda a la botiga Opel Molletauto, patrocinadora del torneig. L'establiment va habilitar una part del recinte perquè s'hi juguessin els partits. L'ocasió va servir també perquè Molletauto presentés el seu nou model de cotxe, l'Opel Mokka.


La fase final va ser emocionant i divertida i els partits van ser molt renyits i entretinguts. Finalment, Iván Moreno va fer-se amb el triomf en la categoria infantil. El segon classificat va ser Emili Asensi i en tercer lloc va quedar Marta Pérez. En la categoria sènior, Emili Asensi va fer-se amb el triomf, superant en la final a Marc Pascual. Dani Castro va fer-se amb el tercer lloc. 
Edicions locals