Segon triomf de la Molletense

Els de Filgaira van aconseguir una victòria de prestigi superant al Sants per 1-0, amb un gol de Marcos de Pradena a les acaballes del partit

En el debut de la Molletense al Municipal de la Zona Sud, el conjunt vallesà rebia al Sants, un dels favorits del grup dos de Segona Catalana que venia de vèncer per 6-2 el seu primer partit del curs. Però el conjunt que entrena Antoni Filgaira, molt seriós i ben plantat, va acceptar el repte i va disposar un matx de poder a poder. El gran nivell defensiu d'ambdós equips va evitar veure un partit amb molts gols. De fet, l'única diana, la que va donar el triomf als molletans, va arribar al minut 88 de partit. Marcos de Pradena va ser l'autor d'un gol molt important, que confirma a la Molletense com un dels líders del grup.


El conjunt molletà és un dels tres que ha guanyat els dos partits inicials, de manera que comparteix liderat amb el Vilanova i l'Escola Futbol Mataró. Diumenge l'equip visitarà a la Guineueta en el seu intent de mantenir-se invicte i seguir comandant la classificació. El rival ha perdut un partit i n'ha empatat un altre, i de moment ocupa plaça de descens. 

Edicions locals