El carrer Francesc Macià serà, temporalment, per als vianants

L’Ajuntament realitza diferents accions per fomentar els desplaçaments a peu i la utilització del transport públic.

En motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i sota el lema de la campanya que se celebra a tota Catalunya ‘Aire net- Fes-te pas!’, l’Ajuntament de Mollet realitza diferents accions a la ciutat per millorar la mobilitat i promocionar el transport públic.

Així, el tram del carrer de Francesc Macià entre les avingudes de la Llibertat i Calderó es convertirà en zona de vianants durant un mes. L’objectiu d’aquesta acció és facilitar els desplaçaments a peu entre el centre urbà i l’Estació de França i revitalitzar el comerç de la zona i la vida ciutadana. L’Ajuntament hi instal•larà una sèrie de jardineres, pintarà el carrer i canviarà la senyalització, a més de prohibir l’estacionament a tot el tram. Pel que fa a la mobilitat dels veïns d’aquest tram de carrer, l’accés i sortida de vehicles es farà per l’avinguda Calderó, tal com es fa els dies de mercat.

També, per millorar la qualitat del transport públic a la ciutat l’Ajuntament instal•larà a l’Estació de França tres panells per informar de la freqüència de pas del bus urbà en temps real. La parada del Parc dels Colors comptarà amb una nova marquesina. També  en disposarà d’una la nova parada del Parc de les Pruneres, que resulta del trasllat de la parada de Pompeu Fabra/Ramon Casas a davant del parc.

L’Hospital de Mollet disposarà d’una nova parada davant d’Urgències i, a finals d’octubre, les parades d’autobús interurbà inclouran uns cartells informatius sobre tots aquells trajectes que paren davant de l’Hospital. Això permetrà donar visibilitat als usuaris de la freqüència real de la qual disposen per desplaçar-se a l’Hospital.

Edicions locals