Ràdio Mollet comença amb la nova programació de tardor

Quatre nous programes sonaran a Ràdio Mollet (96.3 fm)a partir de dilluns 23 de setembre.

Dilluns comença la programació de tardor de l’emissora municipal Ràdio Mollet amb quatre nous programes dedicats a la música i als esports. Així, cada dilluns, a partir de les 21 hores, en Xavier Carrasco informarà en directe, durant 25 minuts, de les principals novetats de la temporada esportiva a la nostra ciutat amb el seu programa ‘Mollet esportiu’. També, res nous programes dedicats a la música s’estrenaran a partir de dilluns: ‘Partitura de bojos’, un espai de música clàssica, a càrrec d’Isidre Oller; ‘Mystical’, música alternativa de DJ Reverendo (Marc Cruz); i ‘Zona Oasi’, música Chill-out, a càrrec d’en Dani Padilla.

També, des de dilluns passat es pot escoltar cada matí de dilluns a divendres, de 9  a 10.30 hores, el magazine matinal ‘Posa’t les Piles’. El magazine, conduït per la periodista Emma Balea, amb la col•laboració de Xavier Gálvez i Nofre Pasqual, tracta sobre temes d’actualitat, informació d’interès ciutadà, entreteniment, propostes d’oci, etc. Enguany el magazine celebra la quarta temporada amb nous espais i mantenint continguts d’actualitat molletana.

En l’àmbit estrictament informatiu, continua l’espai de notícies, Mollet al dia, amb les seves quatre edicions, a les vuit del matí, l’una del migdia, la set de la tarda i les nou del vespre, a més dels butlletins locals, als dos quarts. També es manté en la nova programació l’espai, La tertúlia, presentat pel periodista, Nofre Pasqual i on s’abordaran temes d’actualitat.

Edicions locals