Mollet mostra el seu patrimoni

Durant el cap de setmana hi haurà visites al Menhir, al Museu Abelló i a les caves del Xampany Gomà.

Mollet s’adhereix a les Jornades Europees del Patrimoni amb diferents activitats per donar a conèixer el Menhir neolític de Mollet, el Museu Joan Abelló i les antigues caves del Xampany Gomà. Les Jornades Europees del Patrimoni es fan amb l’objectiu que els municipis de tot el territori mostrin el millor del seu patrimoni a través de portes obertes, visites guiades i activitats de tota mena.

Així, divendres a les 21 hores hi haurà una visita comentada, a la llum de la lluna i al so de la música i la dansa, al Jardí literari de la Biblioteca de Can Mulà per parlar sobre els enigmes del Menhir de Mollet. L’entrada és lliure i no cal inscripció.

Al dia següent, dissabte a les 11.30 hores, tots els interessats podran fer una visita comentada i gratuïta a l’exposició ‘Vestigis del modernisme, interioritats quotidianes’ del Museu Abelló.

També dissabte, però a les 18 hores, es podrà descobrir la història de les antigues caves del Xampany Gomà. Les places per veure les caves són limitades i cal fer una reserva prèvia al correu electrònic [email protected] o trucant el telèfon de l’Ajuntament (935 719 500) amb la finalitat d’establir els grups i els horaris de la visita.

I diumenge, a les 12 hores, el Museu Abelló acollirà el taller familiar ‘Pintem vidre’, on l’entrada és de franc i no cal inscripció.

Totes aquestes activitats estan organitzades des de l’Ajuntament, de manera conjunta entre el Centre d’Estudis Molletans (CEM), el Museu Municipal Joan Abelló, i l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Edicions locals