Centre d’Art i Tècniques de Perruqueria Mollet, 19 anys formant a professionals

c. Anselm Clavé, 44 – Tel. 93 570 78 70 – www.centremollet.es


Des de fa 19 anys el Centre d’Art i Tècniques de Perruqueria Mollet ofereix els seus serveis a la nostra ciutat. L’establiment disposa de servei de perruqueria i estètica obert a tota la ciutadania a preus molt econòmics i ofereix cursos formatius i per perfeccionar la tècnica.

Actualment el centre celebra el seu 19è aniversari i, conscient de la situació econòmica del país, regala als alumnes la matrícula. “Volem tenir un detall amb tota aquella gent que vol emprendre un camí formatiu però no disposa de la capacitat econòmica. Així, els alumnes podran inscriure’s als nostres cursos de franc i només pagaran el material”, explica l’Enriqueta Plana, la directora del centre. Cal recordar que la matrícula està oberta durant tot l’any.

També, l’establiment disposa d’una àmplia borsa de treball gràcies a la consolidada experiència del centre. Així, moltes perruqueries i centres d’estètica del Vallès contacten amb el Centre d’Art i Tècniques de Perruqueria Mollet per requerir els serveis dels professionals un cop han acabat la seva formació.

Visita al centre i informa’t del que et poden oferir, tant si vols formar-te com si vols canviar de look!


Edicions locals