Mollet alberga una trobada d'entitats d'estudi del Vallès

Aquesta reunió pionera, que va tenir lloc a La Marineta, ha estat impulsada pel Centre d'Estudis Molletans i per la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana.

La majoria dels municipis del Vallès van voler estar representats pels seus centres d'estudi dissabte a La Marineta, en la que va ser la primera trobada d'entitats d'estudi de la comarca. La jornada, impulsada i organitzada pel Centre d'Estudis Molletans (CEM) i la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana, va servir per unir-se a una llarga llista de reunions que centres d'estudi d'altres regions i comarques de Catalunya tenen periòdicament. "Aquesta primera trobada té com a objectiu donar-nos a conèixer entre nosaltres", explicava el director del CEM, Oriol Fort.

La reunió va durar bona part del dia. Tots els centres van tenir l'oportunitat de presentar-se davant els seus companys en dues tandes, entre les quals es va fer una pausa per dinar. La jornada va servir per exposar i explicar experiències i neguits i per intentar trobar projectes d'interès comú. 

A la presentació de la trobada també hi va assistir el regidor de l'Ajuntament Antonio Felices, qui va congratular-se de que Mollet fos la primera ciutat en acollir una reunió d'aquesta mena. "Desitjo que aquesta sigui la primera de moltes trobades", va assegurar. A més, Felices va voler alabar la tasca del CEM: "Sempre treballa en favor de la identitat molletana". 

Edicions locals