La Caminada a Gallecs, nou èxit de participació

Prop de quatre mil persones van tornar a participar en la passejada nocturna a Gallecs organitzada pel Centre Muntanyenc Mollet.

Una de les activitats més esperades pels molletans i molletanes va dur-se a terme dissabte amb, novament, un rotund èxit de participació. La tretzena Caminada Nocturna a Gallecs va tenir els dos mil participants màxims que el Club Muntanyenc Mollet esperava. Però a més, com explicaven alguns dels representats d'aquesta entitat, la xifra total quedaria segurament doblada. És a dir, que aproximadament quatre mil persones van participar de l'edició d'enguany de la Caminada a Gallecs, que va incloure pels inscrits pa amb botifarra, sorteig de regals i una ball per finalitzar la festa.


Malgrat que la passejada havia de començar a les nou, la Rambla Fiveller -des d'on se sortia- ja estava ben plena mitja hora abans. Gent de totes les edats i famílies senceres esperaven amb ànsia l'hora en punt per afrontar els 12'12 quilòmetres de què constava enguany la caminada. El president de l'entitat, Valentí Careta, es felicitava de l'èxit de convocatòria que per tretzena vegada havia tingut l'activitat. "Estem molt contents per la resposta de la gent. A més, l'ambient és molt festiu i familiar", deia Careta amb un somriure que delatava indubtable felicitat.

Edicions locals