Els Mossos detenen a un molletà per plantar marihuana en un pis ocupat

El passat 19 de setembre els Mossos d’Esquadra detenien un veí de Mollet, de 28 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un altre d’ocupació d’immobles.

L’actuació policial es va iniciar quan el propietari de l’immoble va trucar els Mossos ja que en accedir al seu pis que volia vendre havia trobat indicis de que algú vivia a l’interior. A més, va descobrir que en una de les habitacions  hi havia una plantació de marihuana. Quan la patrulla va arribar a l’immoble va comprovar que en una habitació hi havia 65 testos amb plantes de marihuana amb una mida aproximada de 70 centímetres.

Un cop la policia estava dintre del domicili una persona va accedir al pis obrint amb la clau. Quan els agents van preguntar què feia al lloc va confessar que feia un any que havia ocupat el pis i que la plantació era de la seva propietat. Els agents van comprovar la documentació de l’home i van veure que tenia un requeriment pendent d’ingrés a presó per part del Jutjat de Granollers.

Edicions locals