Primera desfeta de la Molletense

Després de tres victòries en tres jornades, els de Filgaira van caure de manera inesperada contra el Carmelo.

El que semblava un duel propici per a allargar fins a quatre la ratxa de victòries en aquest inici de curs va suposar en realitat la primera derrota de la temporada per la Molletense. El conjunt entrenat per Antoni Filgaira no va tenir el seu millor dia i el propi tècnic molletà va acabar expulsat quan encara faltaven dotze minuts per acabar el partit.


En els instants finals de la primera part, el Carmelo, un equip que fins ara només havia estat capaç d'empatar un dels tres partits que havia jugat, va avançar-se per partida doble. Pedro Enrique va fer dues dianes pels barcelonins. La Molletense va posar l'1-2, gràcies a un gol de Latre. Però al 60', Pedro Enrique arrodonia la seva fantàstica actuació amb el seu tercer gol. I el tercer gol del Carmelo, que des de llavors va dedicar-se a defensar la renda adquirida.

La derrota fa baixar als molletans fins a la quarta posició del grup dos de Segona, un punt per darrere del líder. Dissabte l'equip tornar a jugar al Municipal de la Zona Sud, on rebrà al setzè classificat, el Premià de Dalt.Edicions locals