Arriba la cinquena edició del concurs ‘Va de lletra’

Fins al 20 de desembre és obert el termini per presentar-se al V Premi de Narrativa Curta L’Illa-Vadelletra.

Ja es poden entregar els escrits per participar al concurs literari L’Illa-Vadelletra, un certamen que sorgeix de l’espai ‘Va de lletra’ del magazín matinal ‘Posa’t les Piles’ de Ràdio Mollet i que compta amb la col•laboració de la llibreria L’Illa. La temàtica del concurs d’enguany és l’insomni i s’hi poden presentar treballs amb una llargària màxima de 2 fulls. Les obres s'hauran d'enviar per correu electrònic a aquestes dues adreces simultàniament: [email protected] i [email protected] També s’admet el lliurament a les instal•lacions de Ràdio Mollet i a la Llibreria l’Illa.

El relat guanyador es farà públic el dissabte 18 de gener i el premi consistirà en un lot de llibres, una estada de cap de setmana per a dues persones a la masia rural ‘El Nus de Pedra’, un diploma acreditatiu del Premi i la possibilitat de formar part del jurat de la propera edició.

El relat guanyador es publicarà al bloc de la llibreria L’Illa i al del Va de lletra i serà llegit en antena, juntament amb els relats finalistes.

Edicions locals