Mollet celebra les XVI Jornades del CEM

El Centre d'Estuds Molletas (CEM) celebra durant el cap de setmana les XVI Jornades d'Estudi amb el tema 'L'art al carrer'.

Durant el cap de setmana es combinaran les ponències amb un itinerari guiat per la ciutat per celebrar les setzenes Jornades d'Estudi del CEM. El tema escollit dóna veu a una forma d'art emergent, com són els grafits i s'ha plantejat des de diverses perspectives: una més clàssica, la cronològica, mitjançant itineraris per la ciutat que es faran el darrer dia, i unes de més inèdites i originals, fruit de les especialitzacions de dos professionals com són el Josep Ortiz i l'Asun Valiente. 

Les jornades s'inauguraran divendres, a les 19 h a La Marineta, amb dues conferències: 'L'art al carrer com a model de ciutat, a càrrec del regidor de l'Ajuntament Josep Garzón, i 'L'art al carrer com a model de socialització', impartida per Joan Campàs, professor titular d'Art Contemporani i Escriptures Hipertextuals de la UOC.

Les jornades continuaran el dissabte 5 d'octubre, de 10 a 13.30 h, amb diverses conferències i el debat sobre els grafits i el seu vessant artístic. El darrer dia de les jornades, diumenge, es dedicarà tot el matí a fer una passejada guiada per descobrir 'L'art quotidià i subtil dels carrers de Mollet', amb diferents professionals, historiadors i artistes.

Edicions locals