350 joves conscients de la seguretat vial

Demà el Teatre Municipal de Can Gomà acollirà, a les 11 hores, el ‘Road Show’ de la Fundació Mutual de Conductors.

El Road Show és un programa d'educació viària que endinsa els joves en el simulacre d'un accident de trànsit, representat en un teatre pels mateixos protagonistes de la desgràcia. Anualment, el ‘Road Show’ envia el missatge de prudència a més de 7.000 alumnes d’arreu de Catalunya.

Així, la fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors amb la col•laboració del grup de Mobilitat Segura de la Policia Municipal de Mollet, presentarà el proper 2 d’octubre al Teatre Municipal Can Gomà, una nova adaptació del Road Show pels més de 350 estudiants de l’Institut Mollet, l’Escola Sant Gervasi i l’Escola Lestonnac. La resta de centres de secundària de la ciutat, participaran més endavant en un passi del Road Show.


Promogut per Fundació Mutual de Conductors, el Servei Català de Trànsit i TRAFPOL, el Road Show recrea la nit d'un jove, un dissabte de discoteca, que acaba amb la tragèdia inesperada d'un accident de trànsit amb terribles conseqüències. L’espectacle compta amb una escenificació multimèdia i els testimonis reals d’un metge del Serveis d’Emergències (SEM), un bomber del Parc de Bombers de Mollet, un agent de la Policia Municipal de Mollet , així com el testimoniatge verídic d’una víctima amb lesió medul•lar, en aquest cas serà el paretà Josep Roca. El Road Show pretén alertar el jovent sobre les greus conseqüències de conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

Edicions locals