ADIF neteja els talussos de la via del nord

Els treballs de neteja i desbrossament es realitzaran en dues fases. També, ADIF ha instal•lat un lavabo públic a l’Estació de França.


ADIF, l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries de l’Estat, ha iniciat els treballs de desbrossament i neteja dels laterals de la via del nord en el tram comprès entre l’Estació de Santa Rosa i el pont de l’avinguda del Parc. Els treballs, que s’allargaran un parell de setmanes, es faran en dues fases; una primera en què es farà el desbrossament, la neteja i la poda dels arbres de la part més propera a les voreres, i una segona fase, destinada a fer actuacions per garantir la seguretat al costat més proper a la via.

La neteja de la zona és una petició que el veïns van fer a l’Ajuntament i que el consistori a transmès als representants d’ADIF. Finalment, fa unes setmanes va tenir lloc una reunió en la qual es va acordar iniciar immediatament els treballs de neteja. L’Ajuntament es va comprometre a donar suport logístic pel que fa a l’organització dels treballs i a la senyalització.

D’altra banda, ADIF també ha instal•lat un lavabo químic d’accés públic a l’Estació de França, com a solució provisional a la manca de sanitaris en aquest equipament.

Aquesta també era una petició que molts veïns van fer a l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, en les trobades que fa habitualment amb les sessions de ‘L’alcalde a prop teu’. L’estació va quedar sense lavabos públics en tancar el servei de bar que hi donava accés. ADIF ha remarcat que es tracta d’una solució provisional, a l’espera que s’adjudiqui el servei de bar en els propers mesos.

Edicions locals