La Comissió de Jubilats i Pensionistes parla sobre les pensions

Dijous passat el Casal Cultural va acollir una xerrada organitzada per la Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet, amb la col•laboració del Col•lectiu Ronda.

Els jubilats i pensionistes de la nostra ciutat han decidit no quedar-se en silenci i des de fa uns mesos van constituir la seva entitat, la Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet del Vallès. Dijous passat van organitzar la seva segona xerrada amb la finalitat d’informar a la ciutadania sobre la situació actual de les pensions. Durant la xerrada van participar advocats del Col•lectiu Ronda, que al final de l’acte van respondre les qüestions dels assistents. L’advocada Francisca Ureña afirmava durant la seva intervenció que “la situació de les pensions és greu. Tenim retallades sistemàtiques des del 2011 i pròximament està per entrar una nova reforma que segueix suposant un atac”.

De la seva banda, un membre de la comissió, Ramon Pagès, reiterava les paraules de l’advocada afirmant que “cada dia que passa la nostra pensió va disminuint. És més, tinguis l’edat que tinguis la pensió es va reduint per moments”.

Des de la Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet també avançàvem que estan “preparant mobilitzacions per la ciutat, tot i que de moment no tenim res concret”.

Edicions locals