Arqués dóna el triomf al CF Mollet

Els de Claudio Festa van dominar un partit en què van vèncer al Guíxols per 1-0.

Un Mollet superior i dominador, acomodat en el paper de protagonista, va aconseguir davant del Guíxols el segon triomf de la temporada. Una segona victòria important, que arriba després dels molts dubtes generats per les anteriors dues derrotes consecutives. 


En la primera part l'equip que dirigeix Claudio Festa va fer-se amb el control de la pilota i va tancar al Guíxols en el seu propi camp. Intercanviant el joc directe amb el pausat, el Mollet va trobar recompensa al seu bon joc i al seu evident domini en el minut 30, quan Arqués va culminar amb un xut ras una bona jugada col·lectiva. El Mollet disposaria d'algunes bones oportunitats més per engruixar el resultat, però finalment el marcador no es va moure més en tot el partit.

L'equip avança fins a col·locar-se en la zona central del grup primer de Primera Catalana. Però cal no despistar-se, perquè les places de descens no estan massa lluny i els primers ja tenen sis punts d'avantatge sobre el Mollet. El líder invicte del grup, el Peralada, serà el proper rival del CF Mollet.


Edicions locals