Els artistes molletans surten al carrer

Diumenge va celebrar-se la quarta edició del Concurs de Pintura l'aire lliure, organitzat per la Col·lecció Garreta Rovira.

Artistes i curiosos s'aplegaven diumenge al matí la Rambla Balmes. Tenia lloc el quart certamen del Concurs de Pintura a l'aire lliure, organitzat per la Col·lecció Garreta Rovira amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet, el Museu Abelló, El Casal i la Farmàcia Amadó. En ell hi van poder participar tots els pintors que van voler, que van haver d'entregar una butlleta d'inscripció el mateix diumenge pel matí. 


Tothom qui ho va desitjar hi va poder participar i el tema del concurs era absolutament lliure. Una vegada finalitzades, les obres van quedar exposades a la Rambla Balmes entre la una i les dos del migdia. Ara, les pintures queden exhibides fins al dia 18. La gent pot apropar-se a la Col·lecció per tal de jutjar quina és la seva creació preferida. I és que el guanyador es decidirà mitjançant una votació popular, que haurà de ser finalment validada per un jurat d'experts.

Els guanyadors es coneixeran el proper dia 20 d'octubre, dia en què s'atorgaran els premis en un dinar que tindrà lloc al restaurant Crack de Mollet. El primer premi, entregat per la Col·lecció Garreta, rebrà una gratificació de 800 euros. El segon, concedit per l'Ajuntament, serà de 600 euros. I el tercer l'entrega El Casal i té una dotació de 450 euros. A més, hi ha un seguit de premis de 200 euros, que estan apadrinats per la Fundació Abelló, Margarita Amadó, Talleres Matroquel, Indústries Barnacoa, Pere Gassó, César Paz i Associats i Rafael Gómez i d'altres entitats privades.


Edicions locals