El Club Moto Mollet organitza una sortida al Santuari de Montgrony

L'excursió al Berguedà tindrà lloc el proper diumenge 20 d'octubre

La novena sortida turística del 2013 organitzada pel Club Moto Mollet tindrà com a destí el Santuari de Montgrony, situat a la comarca del Berguedà. L'excursió està prevista pel proper diumenge 20 d'octubre. Per inscriure's, cal adreçar-se a Josep Isern (665670707) o a Maquina Motors, preguntant per Miquel o Glòria (935706295). L'acte està obert a tots els socis del Club Moto Mollet i també a convidats que vulguin gaudir d'aquesta experiència. El preu de la sortida és de dotze euros pels socis de l'entitat molletana i de quinze pels qui no ho siguin. 


El recorregut serà d'aproximadament 230 quilòmetres. Els participants poden anar-hi amb tot tipus de motocicletes i scooters, tant amb paquet com sense. L'organització recomana portar càmeres de fotos, per tal d'immortalitzar la passejada. "Hi haurà un mecànic per si es produeix alguna incidència en la carretera. És a dir, ningú es quedarà tirat", ha volgut puntualitzar Josep Isern.

La sortida tindrà lloc a les 8:30 del matí, a Cal Isern. Cap a les deu està prevista l'arribada al Santuari, on es durà a terme un esmorzar. A les 11:30 es farà una visita a l'Església que hi ha al Santuari. Ja de tornada, cap a les dotze, es farà una aturada al Cobert del Puigcercòs, on es degustarà la típica galleda d'en Josep. L'arribada a Mollet està prevista per les 14:30, moment en què es donarà per finalitzada l'excursió.

Edicions locals