Al-Huda no resa a la Plaça Major

Des de dimecres de la setmana passada la Comunitat Musulmana Al-Huda no realitza les pregàries davant de l’Ajuntament.

Dimecres passat la Policia Local i els Mossos d’Esqua-dra van desallotjar el nou local de la Comunitat Musulmana Al-Huda, situat a l’avinguda Badalona. Des d’aleshores, tampoc s’han realitzat les oracions a la Plaça Major, ja que l’autoritat demanava als membres la seva identificació i, segons expliquen, han preferit no engrandir el conflicte. “Treballarem per la via judicial ja que no podem negociar més” explicava Ahmed Belgouch. De la seva banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, afirmava que “el jutge determinarà una solució però també demano reflexió i diàleg per poder resoldre el conflicte”.

Segons explica Belgouch “el 25 de maig vam presentar una sol·licitud per realitzar accions de culte al nostre local, el 27 de juliol ens van respondre que no estava permès, tot i que el POUM reflectia el contrari. Va ser el 17 de setembre quan el consistori va modificar la normativa per no deixar-nos fer una cosa que, fins el moment, estava permesa”.

Des de dimecres la comunitat realitza les pregàries a l’anterior local on han estat més de 17 anys, situat al carrer Sant Ramon.

Edicions locals