La Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 comença a treballar en el Pla de treball del 2014

Dimecres es va reunir la Comissió Executiva per començar a treballar els projectes de cara a l’any vinent.

En la trobada de dimecres la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30, s’ha “programat l’organització de diferents projectes empresarials amb l’objectiu d’impulsar-los i buscar les sinèrgies necessàries per a aquest impuls, així com també, s’ha començat a treballar el Pla de treball del 2014, en vistes a la propera convocatòria del Consell General de l’Associació Àmbit B30. La funció de la Comissió Executiva és fer els treballs preparatoris i les propostes que posteriorment haurà d’aprovar el Consell General de l’Associació.

La reunió ha estat presidida per Josep Monràs, president de l’Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet, i ha comptat amb l’assistència dels diferents integrants de la Comissió Executiva. D’una banda, les alcaldesses de Sant Cugat, Mercè Conesa, i de Santa Perpètua, Isabel Garcia, com a vicepresidentes de l’Associació pel bloc d’ajuntaments i administracions públiques; i l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, com a secretari de l’Associació.

També han assistit el vicepresident del bloc d’Universitats, Manel Sabés (vicerector de Relacions Institucionals i de Territori de la UAB); el vicepresident del bloc de Centres de Recerca i Parcs Tecnològics, Xavier López (director general de la Fundació Ascamm); i el vicepresident del bloc d’Organitzacions Empresarials, Ramon Alberich.

Edicions locals