La Molletense presenta els seus equips

El partit del primer equip contra la Catalana no es va jugar

El passat divendres al vespre, la UD Molletense va fer la presentació oficial de tots els equips que conformen l'entitat en aquesta temporada 2013/2014. L'acte, habitual cada principi de curs, va tenir lloc al camp del club, el Municipal de la Zona Sud. En la presentació hi va estar present el president del club, Gabriel Montoya, i també l'alcalde de Mollet, Josep Monràs.


Enguany, la Molletense compta amb una quinzena d'equips, des dels més petits prebenjamins fins als dos equips amateurs sèniors. Com va demostrar recentment en el torneig de futbol base que va organitzar, l'entitat és ara per ara un dels referents futbolístics indiscutibles de la comarca.


D'altra banda, el primer equip de la Molletense no va jugar el partit corresponent a la sisena jornada del campionat de la Segona Catalana. El matx que havien de disputar els molletans al camp de la Catalana es va suspendre. L'equip baixa a la quarta posició, a un punt de l'Escola Mataró, el nou líder. Dissabte (17.00) la Molletense rebrà a casa al Cirera.

Edicions locals