Els sindicats promouen una consulta educativa

Dijous passat els sindicats explicaven a la ciutadania l’actual conflicte educatiu, a més de demanar signatures en contra de la LOMCE, la LEC i les retallades.

Els sindicats USTEC-STEs, CCOO i CGT rebutgen la LOMCE, la LEC i les retallades promovent una consulta educativa on la ciutadania expressi la seva opinió. Així, dijous passat la Plaça Catalunya de la nostra ciutat acollia un estand on els sindicats informaven a la ciutadania dels pilars fonamentals de la nova llei i, alhora, demanaven signatures en rebuig a la seva aplicació per presentar-les al Parlament. Aquesta consulta està convocada a nivell estatal pels sindicats i compta amb el suport de la comunitat educativa.

“Es tracta d’una consulta ciutadana per l’educació, volem donar veu al ciutadà, als pares i mares, als alumnes a partir dels 14 anys” explicava el delegat territorial de CCOO, Ubal Pérez.  “Aquesta consulta també es fa als centres públics i que recollirà l’opinió per part dels docents i els alumnes” apuntava el delegat sindical d’USTEC-STEs, Lluís Saiz. Tothom que vulgui expressar la seva opinió ho pot fer fins a finals doctubre al web www.consultaeducació.blogspot.com.

També, USTEC-STEs, CCOO i CGT han convocat una vaga general d’educació el proper 24 d’octubre on es reivindica la retirada de la LOMCE del parlament espanyol, l’aturada de l’aplicació de la LEC, la defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana i uns pressupostos sense retallades.

Edicions locals