La Comissió de Jubilats i Pensionistes surt al carrer

La Comissió de Jubilats i Pensionistes es concentrarà dijous, a les 18h, a la plaça Prat de la Riba i realitzarà una cercavila pel centre del municipi sota el lema ‘En defensa de les pensions públiques’.

La Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet organitza una manifestació per defensar el sistema de pensions sota el lema ‘En defensa de les pensions públiques’. Així, la comissió convoca a la ciutadania el proper dijous, a les 18h a la plaça Prat de la Riba per recórrer els carrers del nucli urbà defensant les pensions i els serveis públics com la sanitat, l'educació, els drets civils, socials... “Volem fer una crida a totes les organitzacions polítiques, sindicals, socials i a la població en general perquè es sumi a la nostra manifestació” expliquen des de la comissió.


La gent gran de la nostra ciutat mostra amb aquesta acció que “és necessari sortir al carrer per rebutjar les agressions que la classe treballadora està suportant”. De la seva banda, la Coordinadora d’AMPAS de les escoles i centres públics de Mollet també s'ha sumat a aquesta manifestació en defensa de les pensions i els serveis públics com l'educació.


La Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet es reuneix tots els dilluns i divendres d’11 a 12h al Centre Cívic de Can Pantiquet.

Edicions locals