Ara Mollet-ERC titlla el govern municipal de “poc transparent”

El grup municipal critica al govern municipal (PSC i CiU) per ser poc transparent, per oferir poca informació i per establir pocs contactes amb l’oposició


Ara Mollet-ERC critica la gestió del govern municipal anomenant tres grans mentides: els sous, Vallès Visió i Al-Huda. “El que no hauria d’existir mai en política és la mentida. Es poden equivocar però no mentir” afirmava el portaveu del grup municipal, Oriol López. Aquestes declaracions sorgeixen entorn el conflicte generat entre el consistori i la comunitat musulmana Al-Huda.

La regidora d’ERC, Marta Vilaret, explicava que “tots els indicis apunten a que, potser, s’han fet informes que puguin no ser verídics” i continuava explicant que el grup municipal “hem criticat des del principi la gestió del conflicte però confiàvem que la informació tècnica i jurídica de l’Ajuntament era sempre certa. En la modificació d’usos del POUM ens van colar una mentida ad hoc”. La regidora assegurava que les relacions entre el govern municipal i l’oposició són tenses “perquè la decepció és majúscula”. Tot i això, Vilaret es mostrava prudent en les seves paraules perquè “volem comprovar què ha passat i, per fer-ho, hem demanat informes a l’Ajuntament però encara poden trigar un mes en arribar”.

Ara Mollet-ERC també anunciava que en l’última assemblea de l’organització, la més multitudinària a Mollet (amb 35 participants), va quedar palesa la ferma aspiració a l’alcaldia de la ciutat l’any 2015. També, el grup municipal va convidar a la ciutadania a assistir a l’acte polític amb Oriol Junqueras el proper dimecres a les 20h al Mercat Vell. Finalment, s’explicava la querella que Joan Tardà ha presentat contra l’Estat espanyol a Argentina per demanar que l'afusellament del president, de 2 diputats i de 45 alcaldes sigui considerat un Crim contra la Humanitat.

Edicions locals