Planxisteria i pintura JJ, el teu cotxe com nou

c. Lluís Millet, 19 - Tel. 93 593 59 18


El taller de Planxisteria i Pintura JJ està instal•lat a la nostra ciutat des de l'any 1987, primer en un taller vora el Teatre Municipal de Can Gomà, concretament al carrer Sant Antoni, i en l'actualitat en un taller situat just al costat del CAP de Can Pantiquet, al carrer Lluís Millet 19. Tot i la seva pròpia trajectòria com a emprenedor, el propietari del negoci, en Juan Medrano, porta treballant en el sector des de l'any 1974.

El taller de Planxisteria i Pintura JJ es dedica a treballar els cotxes sinistrats i no fa  mecànica de manteniment del vehicle. "Els cotxes entren al taller sinistrats i surten completament arreglats, tant de mecànica, com d'electricitat, com de planxisteria i pintura, és a dir, tots els serveis que un sinistre requereix" explica en Juan Medrano, propietari del taller.

La Planxisteria i Pintura JJ treballa tant per a totes les companyies asseguradores, amb un ampli ventall de clients gràcies a les condicions avantatjoses que ofereix el taller, com per a particulars. Així, ofereix a tots els seus clients a títol individual que sol•liciten els seus serveis un 10% de descompte en el pressupost.

L'horari del taller de Planxisteria i Pintura JJ és de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h. Visita'ls i informa't de tots els seus serveis.


Edicions locals