El PP presenta el llibre ‘Los muros de Cataluña’

La portaveu de Partit Popular de Mollet, Susana Calvo, definia el llibre com imprescindible per a conèixer la situació actual.

Dijous el Centre Cívic de Can Borrell acollia la presentació del llibre ‘Los muros de Cataluña’ de l’escriptor i portaveu de la Plataforma ‘Som Catalunya, somos Espanya’, Javier Montilla. Montilla, que està presentant el seu llibre per tota Catalunya a petició del PP, definia el seu treball com “valent i compromès i amb una barreja de reflexió històrica i anàlisi polític”.

De la seva banda, la portaveu popular de Mollet, Susana Calvo, catalogava el llibre d’”imprescindible per a qui vulgui conèixer de primera mà la realitat del que està passant a Catalunya”. Calvo va aprofitar la presentació per reclamar al PSC “que deixi l’ambigüitat respecte a la independència i digui clarament si vol o no la ruptura amb Espanya”.

A l’acte també va assistir el secretari provincial del PP, Albert Villagrasa que deia que “es intolerable la falta de respecte del govern de la Generalitat cap a la majoria de catalans que creiem en la concòrdia, en la convivència i en una Catalunya unida amb Espanya”.Edicions locals