L'Esplai Xivarri celebra 40 anys

Dissabte va encetar el curs d'enguany, amb activitats pel matí i una batucada per la tarda

El Centre d'Esplai Xivarri de Mollet va iniciar durant el passat cap de setmana el seu quarantè curs. Per a començar amb el millor peu possible, els monitors van decidir organitzar un seguit d'activitats especials. Dissabte al matí va organitzar-se al Parc de les Pruneres una gimcana especial. Ja per la tarda va tenir lloc la primera de les activitats habituals, entre les 16h i les 19h. 


Per a commemorar l'efemèride del quaranta aniversari, el centre té preparat un munt de sorpreses per als més de setanta nens i nenes que enguany integren Xivarri. "Volem que sigui un any per recordar", asseguren alguns dels monitors i monitores; fins a disset seran els encarregats de vetllar per l'alegria i la diversió dels menuts. El centre vol que no només els nois participin de les celebracions, també les famílies i els antics monitors. Per a l'ocasió, Xivarri ha creat el hashtag #enfem40 a twitter, des del qual s'anunciaran totes les activitats del curs.

Els nens van descobrir dissabte per la tarda a un geni que concedirà 40 desitjos, un per cada any de vida de Xivarri. Més tard va haver-hi un gran pastís d'aniversari i la primera celebració va tancar-se amb una batucada que va còrrer a càrrec d'un grup mataroní. A la finalització de la mateixa, a la Plaça Prat de la Riba, va fer-se una gran xocolatada per tots els nens i pels molletans que hi eren pels voltants.
Edicions locals