Aquesta cap de setmana se celebra la Diada Castellera

Amb la d'enguany s'arriba a la 21a edició, que tindrà diumenge al migida l'acte central

Entre divendres i diumenge d'aquesta setmana se celebrarà la 21a edició de la Diada dels Castellers de Mollet. L'agenda de la celebració inclou activitats tots tres dies. Divendres, al Mercat Vell hi haurà un assaig i posteriorment música a càrrec de DJ Castellers. Dissabte hi haurà activitats destinades als nens, com una gimcana pel matí i titelles per la tarda, i al vespre la cercavila de vigília i l'actuació castellera de vigília amb els Castellers de Mollet i els de Riberal, acompanyats pels Bastoners de Cardedeu i el Ball de Gitanes de Martorelles. Per cloure la jornada, al Mercat Vell actuarà el DJ 'The fool Monkeys'.


Diumenge arribarà, al migdia, l'acte central. Després de la cercavila de la diada i de la foto de família i el nomenament del casteller d'honor, a partir de les 12.30h a la Plaça Prat de la Riba tindrà lloc l'actuació castellera d'aquesta 21a Diada. En ella, a més dels Castellers de Mollet hi participaran els Castellers del Riberal, els Castellers de Figueres i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

El president dels castellers de la ciutat, Roger Parera, té clar l'objectiu de la colla: "Volem consolidar els castells de set després d'haver descarregat el 4de7 per Festa Major i de carregar-lo a la Fira d'Artesans". La resta de colles també tenen previst intentar fer castells de set.

Edicions locals