Ca n'Arimon celebra el seu 13è aniversari

c. Ferrocarril, 80-84 - Tel. 93 570 60 97 - http://www.europolis.es/cat/canarimon.asp

El Centre Municipal d’Esports i Salut Ca n’Arimon celebra els seus 13 anys de trajectòria a la nostra ciutat amb una setmana plena d’activitats i avantatges. Cada dia de la setmana es podran gaudir de preus més baixos en les taquilles (50% de descompte), de la promoció en tovalloles a 5 euros, de preus especials en la pista de gespa artificial, així com del menú d’aniversari al restaurant El Broder’s on et regalen el cafè.

A banda d’aquests avantatges durant tota la setmana, el Centre Municipal  d’Esports i Salut Ca n’Arimon ofereix promocions diàries com el 50% de descompte en les bosses d’esport (dilluns i divendres), 50% de descompte en tovalloles Homles Place (dimarts), el dia del Bidonet a 3 euros (dimecres) i el dia del convidat (dijous). 

Durant aquests dies també s’organitzen activitats com classes (spinning, aiguagym, body pump, matt pilates, body combat, ioga, zumba, tonificació...);  una xerrada que porta per títol ‘Estil de vida i alimentació saludable’; tallers per pares i fills, un curs de cuina al restaurant i activitats infantils com classes disfressats, entre d’altres.

També, tots els assistents a les classes programades pel 13è aniversari de Ca n’Arimon estaran convidats a un cafè al restaurant Els Broder’s.
 

Edicions locals