Ara Mollet-ERC demana canvis en el Ple de l’Estat de la Ciutat

El grup municipal vol convertir el Ple de l’Estat de la Ciutat en “un dels elements cabdals anuals de participació ciutadana”.

Ara Mollet-ERC creu que “calen noves formes d’interrelació entre la institució i la ciutadania i que cal innovar pel que fa els mètodes de participació social i política”. El grup municipal es queixa de que és difícil que “una entitat o un grup de persones puguin parlar al Ple i proposar a debat aspectes que creguin importants al màxim òrgan democràtic que ens hem atorgat”.

En aquest sentit, el grup municipal proposa que al Ple de l’Estat de la Ciutat “es constati públicament allò que volen dir-nos -a govern i a oposició- les entitats socials, culturals, esportives, veïnals i altres de la ciutat”. També, demanen estructurar un format que inclogui les intervencions de l’Alcalde i els portaveus dels grups municipals, però on la majoria del temps disponible serveixi per recollir aquelles inquietuds dels ciutadans que s’associen més enllà de les formacions polítiques.

Edicions locals