Nou concurs de fotografia per Sant Vicenç

L’Ajuntament de Mollet convoca la XIX edició del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, que se celebra cada any a l’entorn de la Festa Major d’hivern.

Ja es pot participar al Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, que enguany arriba a la seva dinovena edició. Hi poden participar totes les persones que ho desitgin presentant les seves fotografies abans del 11 de gener de 2014. Cada participant pot enviar fins a tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat  premiades en altres concursos i que no s’hagin presentat anteriorment en aquest concurs.

S’admeten tant fotografies fetes en format analògic com digital. Les fotografies es poden haver ajustat digitalment, però tan sols es permeten uns retocs bàsics de lluminositat, contrast i color. No s’acceptaran fotomuntatges ni altres tècniques especials com fotografia infraroja, HDR, etc.

El lliurament dels originals s’ha de fer per correu lliure de cost o bé personalment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Mollet.

En l’edició anterior del concurs, s’hi van presentar un total de 124 fotografies, de 32 autors diferents i el guanyador va ser Iván Collado amb la fotografia ‘La Farinera’.

La deliberació del Jurat es farà el 13 de gener de 2014, a partir de les 19 h, al Centre Cultural La Marineta. El veredicte es farà públic el divendres 17 de gener al Centre Cultural La Marineta, on tot seguit s’inaugurarà l’exposició de les obres presentades, que es podrà visitar fins a l’1 de febrer.

Edicions locals