El ple aprova una proposta per l’habitatge digne

Amb els vots afirmatius de tots els grups municipals, exceptuant l'abstenció del Partit Popular, el ple decideix posar mesures per combatre els desnonaments.


“No tenim la potestat legislativa de fer canvis però per ètica política estem treballant per intentar solucionar les situacions de les famílies” explicava la regidora d’habitatge, Mireia Dionisio. També, assegurava que “l’alcalde ja ha demanat els informes dels processos judicials en curs, ja que la informació a l’avançada és cabdal per posar les mesures de suport pertinents”.  De la seva banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, afirmava que “bona part dels conflictes es resoldria modificant la llei hipotecaria”.

La moció va ser aprovada per tots els grups municipals amb representació a l’Ajuntament en excepció del PP, que tot i reconèixer el problema real es mostrava en desacord amb una part de la moció on es demanava instar al Govern Central. En conèixer l'abstenció del PP els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que estaven presents a la sala van criticar l’actitud dels populars. En finalitzar la votació els membres van marxar de la sessió plenària sota el crit “sí se puede”.


Edicions locals