La Bella Calabria, autèntica cuina italiana

c. Can Mollet 30 – Tel. 93 579 12 73Des d’Itàlia fins a Mollet, el restaurant La Bella Calabria porta la cuina italiana a casa nostra. El Chef Francesco, amb més de 30 anys de dedicació al món de la cuina tradicional italiana amb autèntic sabor mediterrani, va decidir obrir, al 2009, un establiment a la nostra ciutat. Des d’aleshores, els molletans podem gaudir d’una gran varietat de menjar italià.

Entre tots els plats que ofereix el restaurant es pot trobar una àmplia gamma de pastes, rissotos, carns, peixos i amanides. Sense oblidar que l’especialitat del restaurant La Bella Calabria són les pizzes. Amb més d’una quarantena de varietats diferents, el Chef Francesco conquistarà tota mena de paladars gràcies als productes de qualitat, l’elaboració pròpia de la massa i al forn de llenya. Si tot i així ets exigent i creatiu pots crear-te la teva pròpia pizza.

L’establiment ofereix, a banda de la carta, el menú de migdia de dilluns a divendres, a 9 euros, i el menú especial dels dissabtes a 11 euros. Tot això, gaudint sempre de connexió WIFI. També, si el que prefereixes és menjar a casa teva, La Bella Calabria et prepara el menjar. Visita’ls i informat de tot el que et poden oferir.

Edicions locals