Cap de setmana d'oportunitats al carrer

Durant el cap de setmana van celebrar-se el Mercadet de Col·leccionistes, el Rastrillo Solidari i el Mercat de Botiguers.

Dissabte i diumenge alguns dels carrers de la ciutat van omplir-se de paradetes. Entre tots dos dies van dur-se a terme fins a tres activitats diferents en què les parades i els estands ocupaven el paper protagonista. La primera va ser dissabte durant tot el matí, quan va tenir lloc el Rastrillo Solidari organitzat per l'Associació d'Aturats de Mollet. En els estands s'hi podien trobar coses que la gent havia decidit cedir per tal de buscar-li comprador.


Diumenge al matí van tenir lloc les altres dues activitats. A l'Avinguda Caldes va celebrar-se la tercera edició del Mercat de Botiguers al Carrer, que organitza l'Associació de Comerciants Plana Lledó. Més d'una vintena de comerços de la zona van muntar els seus estands per mostrar a la gent què ofereixen a diari. I a la Rambla Fiveller, l'Associació de Col·leccionistes de Mollet va disposar el Mercadet de Col·leccionistes, on s'hi podien trobar objectes de tota mena. Edicions locals