Arriba la Biennal d’Art Contemporani Català

El Museu Abelló acull, fins l’1 de desembre, l’exposició de les obres dels 9 artistes guanyadors de la 18ena Biennal d’Art Contemporani Català.

La 18ena Biennal d’Art Contemporani Català arriba al Museu Abelló amb la mostra de les 9 obres triades per a l’exposició d’enguany. Entre els 115 dossiers que es van presentar, el jurat ha escollit 9 obres representatives dels diferents corrents de la plàstica que en aquest moment conreen els artistes catalans.

La novetat d’enguany en la Biennal és la tecnologia, ja que per primera vegada es pot consultar tota la informació a partir de l’aplicació gratuïta ‘Canals Art’ tant per a Iphone com per Android. La informació també es pot consultar al web de la Biennal i a les xarxes socials.

La Biennal d’Art Contemporani Català 2012 està organitzada per Canals-Galeria d’Art, amb el suport del Museu de Sant Cugat, la Generalitat de Catalunya, diferents ajuntaments i institucions privades de les diferents poblacions que fan possible el recorregut itinerant. Mollet participa en la Biennal des dels seus inicis per “mantenir viva la flama de l’art jove al país”.

Edicions locals