‘Som Dansa, de Llevant a Ponent’ i ‘Grans titelles rodants’ arriben a Manresa

L’Esbart Dansaire i Galiot Teatre representaran els seus espectacles a la Fira de la Mediterrània de Manresa.

El proper diumenge, a les 18h, l’escenari Damm de la 16a Fira de la Mediterrània de Manresa acollirà l’espectacle de l’Esbart Dansaire Molletà. ‘Som Dansa, de Llevant a Ponent’ fa un recorregut per la diversitat lingüística a partir d’audiovisuals on s’escolten accents de diversos territoris de parla catalana.  El director de l’Esbart Dansaire, Eduard Peixoto, descriu la proposta coreogràfica com “un clam per a la unitat de la llengua a través de la dansa”.

També, Galiot Teatre portarà a la 16a Fira de la Mediter-rània l’espectacle de titelles de gran format ‘BOWT’s’ (Big Old Wooden Toys), és a dir, ‘Grans titelles rodants’.  Així, cada matí i cada tarda de la mostra els grans titelles es destaparan davant del Teatre Kursaal per fer un viatge als anys 40 i 50 amb tres personatges molt peculiars que s’encarregaran de moure titelles de 3 metres d’alçada.

Ambdós espectacles han estat estrenats a Mollet. L’Esbart Dansaire va estrenar l’espectacle per Sant Vicenç, la Festa Major d’Hivern del municipi, i Galiot Teatre pel 30è aniversari de la Fira d’Arte-sans.

Edicions locals