Salut Mental a l’Hospital

Dimarts l’Hospital de Mollet acull la VIII Jornada de Salut Mental del Vallès Oriental, una jornada adreçada a professionals de l’atenció primària especialitzats en salut mental.

Durant el matí de dimarts es desenvoluparà la vuitena Jornada de Salut Mental del Vallès Oriental a l’Hospital de Mollet. La jornada està dedicada a la ‘Ruta assistencial de la depressió’ i pretén difondre a tots els professionals de la salut del territori la tasca realitzada pels diversos grups de treball de la Ruta i Guia de la depressió i debatre els aspectes relacionats amb la seva implantació i indicadors.

La jornada s’inicia amb una conferència inaugural a càrrec de Carles Blay Pueyo, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. A continuació es desenvoluparan dues taules rodones. La primera està centrada en la ‘Guia per a l’abordatge dels trastorns de l’espectre depressiu en l’adult’, ì la segona taula tractarà sobre la ‘Ruta assistencial de la depressió i les seves fases’. La clausura de la jornada serà a les 14 h de la mà de Cristina Molina, directora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions, i Martí Fabré, president del Patronat de la Fundació Sanitària de Mollet.

Edicions locals