Claudio Festa deixa el CF Mollet

L'entrenador i l'entitat han arribat a un acord per rescindir el contracte que els unia.

Lluny d'acomplir les optimistes expectatives marcades a principi de temporada, el CF Mollet s'ha vist en la obligació de dur a terme mesures d'urgència. Per aquesta raó, segons comunica l'entitat, el Mollet i Claudio Festa han arribat a un acord per rescindir el contracte que lligava al tècnic argentí amb l'entitat molletana.


En una reunió duta a terme dilluns, els responsables directius del club van fer saber que la mala trajectòria del primer equip els havia obligat a decidir-se per canviar d'entrenador. L'equip ocupa la novena plaça del grup primer de Primera Catalana, deu punts per darrere del líder i a només tres de la zona de descens. Uns números massa pobres per un Mollet que pretenia aspirar a tot. 

L'entrenador va entendre la postura de l'entitat i va arribar-se a un acord cordial per finalitzar de mutu acord la relació contractual de Claudio Festa amb el CF Mollet. Malgrat aquesta circumstància, el club ha volgut agrair el treball i la dedicació de Festa des que va ser designat com a primer entrenador el passat mes de febrer. En els propers dies el Mollet anunciarà el nom del nou tècnic del primer equip.

Edicions locals