Futbol Gallery fidelitza els seus clients

c. Sant LLorenç, 1 - Tel. 664581747 i 935445967


Futbol Gallery
vol agrair la confiança que els seus clients han dipositat en l’establiment creant la targeta de fidelització que ofereix descomptes, promocions, sorteigs i múltiples avantatges. Així, tothom que ho desitgi podrà adquirir-la, de manera totalment gratuïta, a Futbol Gallery, una botiga referent en el món del futbol molletà que dóna servei a  clubs, futbolistes i clients particulars que busquen una atenció personalitzada i eficient.

També, com a novetat Futbol Gallery ofereix una nova secció específica per a les persones que realitzen Running on es pot trobar calçat esportiu de qualitat i específic per a aquesta pràctica esportiva.  Cal no oblidar que Futbol Gallery és una galeria de futbol on podeu trobar tot tipus de material esportiu relacionat amb l'esport rei i  on disposen d’una àmplia gamma d’accessoris i complements per a porters. 

Entra al Facebook de Futbol Gallery, fes clic a m’agrada i podràs estar al dia de totes les novetats de l’establiment. Recorda, també, que si véns amb cotxe disposes de 30 minuts gratuïts al Pàrquing Les Pruneres per cada compra que realitzis.


Edicions locals