El PSC inicia la campanya ‘Reclamem la revalorització de les pensions’

El PSC de Mollet oferia dimarts una xerrada al Centre Cultural La Marineta per informar als ciutadans sobre el sistema de pensions i demanar la seva revalorització.

La xerrada-cafè que el PSC de Mollet va oferir dimarts, conjuntament amb la Federació Associacions Veïns-Barcelona, és el primer acte de la campanya ‘Reclamem la revalorització de les pensions’, que també s’estén a d’altres municipis. Durant la xerrada, Domiciano Sandoval, membre de la Federació Associacions Veïns-Barcelona, explicava que “les persones pensionistes tenen dret a veure compensada la pèrdua de poder adquisitiu acumulada durant l’any 2012 per la pujada de l’IPC, tal i com ho determina la Llei General de la Seguretat Social”.

Els socialistes molletans ofereixen assessorament als ciutadans els dimarts a la tarda a la seva seu (carrer Gaietà Ventalló, 44, baixos). També, posen a l’abast del ciutadà tota la documentació necessària perquè cada pensionista reclami la revalorització de la seva pensió i es comprometen a fer arribar la petició a l’Institut Nacional de la Seguretat Social.

Edicions locals