El Festival 'Al Ras', territori per melòmans

Dissabte a la tarda el Mercat Vell de la ciutat va acollir la dotzena edició del festival de bluegrass i old time.

Com si s'estigués concedint als organitzadors una de les peticions per la vetllada, el dia va acompanyar: el cel gris i la pluja constant afavorien l'ambientació escaient de la dotzena edició del Festival 'Al Ras'. El bluegrass, l'old time i el folk van ser una vegada més els protagonistes d'aquesta proposta íntima, melodiosa i sensitiva que és 'Al Ras', un festival que malgrat les dificultats pressupostàries continua portant any rere any a Mollet un cartell d'artistes absolutament captivador.


Sarah Lewis Band amb Joan Pau Cumellas van obrir el festival, a les 17.30h. Els va seguir Toni Giménez en un dels moments de la tarda. El prolífic autor va fer un homenatge als Simon & Garfunkel, versionant cinc dels seus temes més cèlebres al català. Giménez va fer gaudir als presents amb Scarborough Fair, The Boxer i The Sound of Silence. 

Els Sunday Sofa Picker, un grup de recent creació amant de l'estil, van agafar el testimoni de Toni Giménez. Després van tocar els The Damned Hellibies, els Hermanos Cubero, Hanneke Cassel amb Mike Block i va tancar la vetllada una Jam Final.Edicions locals