La gent gran de Mollet celebra la trobada poètica Poetes Grans

El proper dijous 21 de novembre, se celebrarà la trobada poètica Poetes Grans, un recital que posa veu i lletra a la sensibilitat i creativitat literària de la gent gran de la ciutat. Es tracta d’una activitat promoguda per la Regidoria de Gent Gran amb l

Aquesta serà la 18ena trobada Poetes Grans, una iniciativa que va néixer per donar resposta a  tota aquella gent gran amb inquietuds poètiques que buscava una plataforma on expressar-se. Poetes Grans és una trobada poètica, més que no pas un concurs, ja que no hi ha la voluntat de fomentar la competitivitat, sinó la participació del màxim nombre possible de persones grans.

En la 18ena edició dels Poetes Grans s’hi ha presentat un total de 23 persones i 45 poesies de temàtica variada, com l'amor, la família, els temps passat, la natura, la gent gran i els seus cuidadors. I també d'altres més actuals, com la crisi econòmica i els seus efectes.

La trobada poètica tindrà lloc el proper dijous 21 de novembre, a les 6 de la tarda, a la Sala d’Actes del Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner.


Edicions locals