Activitats pel Dia Internacional de la No Violència contra les Dones

L’Ajuntament de Mollet i les associacions de dones de la ciutat organitzen diferents activitats reivindicatives i de sensibilització.

El proper 25 de novembre es commemora el Dia Internacional de la No Violència contra les Dones i L’Ajuntament de Mollet i les associacions de dones de la ciutat han organitzat diferents activitats per commemorar la jornada.

La novetat més destacada del programa d’enguany és el projecte ‘Teixint lligams contra la violència’. Es tracta d’una acció reivindicativa que pren com a vehicle d’expressió el que s’anomena ganxet urbà (urban knitting).

Així, el CIRD Joana Barcala ofereix la possibilitat a tothom qui vulgui participar en el projecte de teixir el seu bocí de tela. Durant el mes de novembre, el CIRD ofereix tallers oberts de ganxet i mitja, recollida de teles i cabdells i el dia 21 de novembre tindrà lloc la costura de tots els bocins per crear els ‘abrics’ que, el dia 25 de novembre abrigaran els arbres i bancs del CIRD Joana Barcala. L’objectiu del projecte és continuar i créixer fins al proper 8 de març, Dia Mundial de la Dona.

Altres actes destacats del programa, són la lectura del Manifest, el dia 25, a les 12 del migdia davant l’Ajuntament, i l’emissió en directe del programa de Ràdio Mollet ‘Posa’t les Piles’ des del CIRD Joana Barcala, dedicat al Dia de la No Violència contra les Dones.

Edicions locals