La Residència La Vinyota s'adhereix al Voluntariat per la llengua

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Residència La Vinyota de Mollet del Vallès han signat un acord de col·laboració.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Residència La Vinyota de Mollet del Vallès, gestionada per la Fundació Sanitària de Mollet, han signat un acord de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua amb l’objectiu de promoure el programa entre els usuaris i treballadors.

Els organismes que s’afegeixen a la campanya es comprometen a adreçar-se en primera instància als seus usuaris en català i a mantenir la conversa en aquesta llengua, sempre que sigui possible. També garanteixen que els seus usuaris trobaran facilitats per expressar-se i ser atesos en català, encara que el parlin amb dificultat. Així mateix, informaran al personal de la Residència que tingui dificultats per expressar-se en llengua catalana dels cursos que organitza el Servei Local de Català.

Per la seva banda, el CPNL els donarà un adhesiu que els identificarà com a organismes col•laboradors. També facilitarà informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, acolliment i Voluntariat per la llengua).

Edicions locals