Som naturals, productes ecològics a granel

c. Compte d’Urgell, 94 – Tels. 658 196 277 i 93 579 47 70 - correu electrònic: [email protected]


Som naturals és un establiment, situat al centre de la nostra ciutat, que ofereix tot tipus de productes ecològics a granel.  A Som naturals podràs trobar productes de neteja per a la llar, per a la roba, productes d’higiene corporal, mel, pol•len, olives, llegums, arrossos, pastes, espècies, sal, fruits secs, farines, cereals... i tot ecològic i a granel.

A Som naturals només has de portar la el teu recipient i omplir-lo del producte que necessitis i, si vols, també pots adquirir l’envàs a la mateixa botiga.  També, si ho prefereixes pots fer la comanda per Internet i, si ets de Mollet, te la porten a casa perquè no t’hagis de desplaçar. Si ho desitges pots demanar tot el llistat de productes per correu electrònic i te l’enviaran sense compromís.

Som naturals, a banda de l’establiment situat a la nostra ciutat, es caracteritza per la seva presència en fires i mercats. Així, Som naturals ha estat present a la Fira de Tardor d’Arbúcies i a la Fira del Bolet de Seva entre moltes d’altres. També, Som naturals estarà present a la Fira de Nadal de Mollet. Visita la botiga de dilluns a divendres de 9h a 14h i de 17h a 20.30h i coneix tots els seus productes.


Edicions locals