Fruites i Verdures Pedro, de tot i més

Rambla Nova nº 37 – Tel. 93 593 00 25


Fruites i Verdures Pedro
és un establiment que està instal·lat a la nostra ciutat des de fa 40 anys i, per tant, gaudeix d’una àmplia experiència i reconeixement entre la població. Fruites i Verdures Pedro es caracteritza pels seus productes d’alta qualitat i per l’atenció personalitzada al client, oferint sempre el producte que necessita, segons la temporada i segons les preferències de cada persona.

Des de fa molts anys, un pagès de confiança proveeix a la botiga  amb una àmplia gamma de productes conreats amb delicadesa per obtenir un sabor exquisit de cada aliment.  Arriba la temporada de la carxofa i a la botiga disposen d’una alta qualitat-preu. “Tothom ens encarrega la nostra carxofa. Quan arriba la temporada oferim preus molt i molt econòmics i els clients ho agraeixen”, explica la gerent de la botiga, Mari Plaça.

Cal no oblidar que a banda de la gran selecció de fruites i hortalisses, a Fruites i Verdures Pedro es poden trobar altres productes com conserves, olives, oli de Jaén, llegums, espècies, fruits secs, bolets, tòfones silvestres i pasta de la casa St. Martí de Caldes. Visita la botiga i repetiràs!

Edicions locals