El Síndic assisteix a les VIII Jornades de Formació del Fòrum SD

El Síndic Personer de Mollet, Vicenç Vilà, va assistir a la vuitena edició de les Jornades de Formació del Fòrum de Síndics i Defensors el passat 13 i 14 de novembre.

Durant el mes de novembre s’ha celebrat la vuitena edició de les jornades on els defensors debaten sobre alguns temes amb la finalitat de vetllar perquè la ciutadania pugui gaudir d’una bona administració local. Enguany, el tema de les jornades ha estat la seguretat, la convivència i els drets dels ciutadans. També, es va realitzar una taula rodona per debatre sobre les actuacions policials i les relacions amb la ciutadania. A les jornades, que es van celebrar a la Cambra de Comerç de Reus, hi van assistir una setantena de defensors i tècnics de 40 localitats diferents i Mollet del Vallès hi estava present amb el nostre Síndic Personer, Vicenç Vilà.

Les conferències inicials van ser presentades pel professor Miguel Casino Rubio, expert en Ordenances de convivència ciutadana, amb la ponència titulada ‘Les discutibles ordenazas de convivencia ciudadana: un nuevo pulso sobre seguridad y libertad’. Les jornades també van comptar amb les intervencions del professor Manuel Ballbé, catedràtic de Dret Administratiu i el professor Eduard Segarra, doctor en Dret i professor de Dret Internacional Públic, entre d'altres.

La cloenda dels dos dies de debat, crítica i reflexió conjunta va anar a càrrec del president del Fòrum SD i síndic municipal de greuges de Lleida, Josep Giné, del síndic de greuges de Reus, Pere Pagès, i de l’alcalde del municipi, Carles Pellicer.

Edicions locals