EL Mercat de Botiguers al Carrer arriba diumenge a la quarta edició

El proper diumenge, l’Associació de serveis, comerciants i industrials de Plana Lledó i Can Borrell organitza el 4t Mercat de Botigues al Carrer, un esdeveniment que es realitza el primer diumenge de cada mes.

“L’objectiu principal és intentar que la gent del barri compri a prop de casa i explicar a la resta dels molletans que aquí hi tenim de tot” explica Lluís Farré, el president de l’Associació de serveis, comerciants i industrials de Plana Lledó i Can Borrell.

En total, s’espera la participació d’unes 15 parades de productes de tot tipus. “Tenim parades d’alimentació, de roba infantil i de senyora, perruqueria, floristeria, embotits, llaminadures, cigarretes electròniques i artesans entre d’altres” explica Farré.

També, a partir d’aquesta setmana s’han posat a la venda els tiquets per participar en el sorteig d’un cap de setmana per a dos persones, 20 lots de Nadal i 100 ampolles de cava. Les butlletes es poden aconseguir als comerços del barri adherits a aquesta promoció i el sorteig es farà el 15 de desembre (12h), dins la ‘Fira del Regal’.

Edicions locals