LA PEDRERA, el teu racó per fer una copa de vi i menjar una tapa

c. la pau, 21 – 647 22 14 51

La Pedrera és un comerç de restauració instal·lat a la nostra ciutat des del mes de juny. En un ambient càlid, acollidor i familiar podràs gaudir d’una bona copa de vi (amb moltes varietats entre les que escollir el que millor s’adapti al teu paladar) i menjar una tapa casolana.

La Pedrera es caracteritza per les seves elaboracions casolanes i úniques, amb receptes originals i inèdites que no es podran trobar a cap altre lloc. Algunes de les tapes que es poden trobar són els trencats (patata confitada amb ous trencats i xistorra) les pedretes (pa de formatge parmesà fet artesanalment a La Pedrera, formatge brie i ceba caramel·litzada), la iaia (carn estofada amb tomàquet) i pernil, entre moltes d’altres varietats.

També, a La Pedrera realitzen cuina de mercat amb els productes de temporada. Així, els dijous i els divendres al migdia ofereixen el plat del dia (entrant, plat principal i beguda) a un preu molt assequible per a totes les butxaques.

L’última novetat de La Pedrera és la nova Hamburguesa Pedrera, amb una recepta autòctona i un gust irrepetible. També, La Pedrera ofereix esporàdicament l’espai per realitzar trobades socials, música en directe i un indret dedicat a l’art. Visita’ls i et sorprendran!

Edicions locals