El CF Mollet no passa de l'empat

Els d'Albert Càmara van quedar 1-1 al Germans Gonzalvo contra el Banyoles.

El CF Mollet segueix apropant-se perillosament a la zona de descens. L'equip va aconseguir només un punt diumenge, en el partit que va enfrontar als d'Albert Càmara contra el Banyoles. El conjunt molletà ha sumat dos punts sobre els últims quinze possibles, situant-se en una compromesa dotzena posició que el col·loca tres punts per sobre de la plaça de promoció per mantenir-se.


El partit contra els gironins podria haver estat encara més negatiu. El Banyoles va avançar-se en el marcador, en el minut 61. Va ser llavors quan el Mollet va adonar-se de la importància de, com a mínim, sumar un empat. Així va arribar nou minuts més tard l'empat, obra de Rubén Sánchez.

Els darrers canvis en la plantilla obliguen a Càmara a intentar acoblar als nous en el menor temps possible, perquè l'actual situació demanda una ràpida resposta molletana. En la propera jornada el Mollet visitarà a l'Avià, qui precisament ocupa la plaça de promoció tres punts per darrere. És a dir, una derrota provocaria que els de Càmara empatessin a punts amb el catorzè, situant-se així de ple en la zona compromesa. Edicions locals